Klasické zákusky
Banán kakaový
Korpus z odpaľovaného cesta, plnený kakaovo-maslovým krémom, poliaty čokoládou
Tunel banánový
Piškótový korpus plnený šľahačkou s banánovou príchuťou a banánom
Guľka punčovo-čokoládová
Punčová zmes obalená čokoládou
Guľka punčovo-kokosová
Punčová zmes obalená v kokose
Čokoládové koliesko
Korpus z lineckého cesta, plnený čokoládovým krémom, poliaty čokoládou
Jadrový rožok
Orechovo-bielkový korpus, plnený čokoládovým krémom, potiahnutý čokoládovou polevou
Gaštanová pochúťka
Piškótovo kakaový korpus, plnený gaštanovo maslovým krémom a šľahačkou
Karamelka
Karamelová zmes s orechmi v oblátke, obliata čokoládou
Kávové zrno
Parížský kávový krém v marcipáne, obalené v čokoláde
Kokoska
Korpus z lineckého cesta plnený čokoládovým krémom a džemom, čokoládovou polevou, vrchná časť z krehkého kokosovo- bielkového korpusu
Krémeš
Korpus z lístkového cesta plnený pudingom, šľahačkou, posypaný cukrom
Laskonka
Krehký orieškovo-bielkový korpus, plnený orieškovo-maslovým krémom
Marcipánka
Piškótovo-kakaový a bledý korpus plnený orieškovým a čokoládovo-maslovým krémom, potiahnutý marcipánom a čokoládou
Metrový koláč
Piškótovo kakaový korpus plnený rumovou príchuťou, potiahnutý čokoládou
Pipka biela
Korpus z lineckého cesta plnený bielkovým snehom, potiahnutý čokoládou
Pipka čokoládová
Korpus z lineckého cesta plnený bielkovým snehom, potiahnutý čokoládou
Pipka ružová
Korpus z lineckého cesta plnený bielkovým snehom, potiahnutý čokoládou
Šamrón
Lístkové cesto plnené bielkovým krémom
Šatôčka
Lístkové cesto plnené pudingovým krémom
Likérový špic
Piškótový korpus plnený parížskym likérom, poliaty čokoládou
Štafetka
Krehký orieškovo bielkový korpus, plnený kávovo maslovým krémom, boky potiahnuté čokoládou
Trubička šľahačková
Oblátkové trubičky plnené šľahačkou
Venček vanilkový
Korpus z odpaľovaného cesta plnený pudingovým krémom, navrchu fondán
Veterník
Korpus z odpaľovaného cesta plnený pudingovým krémom a karamelovou šľahačkou, navrchu karamelový fondán
Zebrička
Sušený bielkový korpus s parížskym krémom, poliaty čokoládou
Zemiak
Svetlý korpus plnený čokoládovým krémom, obalený v marcipáne
Medový kŕemeš
Medové cesto spojené pudingovým krémom a šľahačkou