Klasické zákusky

Banán kakaový
Korpus z odpaľovaného cesta, plnený kakaovo-maslovým krémom, poliaty čokoládou

Tunel banánový
Piškótový korpus plnený šľahačkou s banánovou príchuťou a banánom

Guľka punčovo-čokoládová
Punčová zmes obalená čokoládou

Guľka punčovo-kokosová
Punčová zmes obalená v kokose

Čokoládové koliesko
Korpus z lineckého cesta, plnený čokoládovým krémom, poliaty čokoládou

Jadrový rožok
Orechovo-bielkový korpus, plnený čokoládovým krémom, potiahnutý čokoládovou polevou

Gaštanová pochúťka
Piškótovo kakaový korpus, plnený gaštanovo maslovým krémom a šľahačkou

Karamelka
Karamelová zmes s orechmi v oblátke, obliata čokoládou

Kávové zrno
Parížský kávový krém v marcipáne, obalené v čokoláde

Kokoska
Korpus z lineckého cesta plnený čokoládovým krémom a džemom, čokoládovou polevou, vrchná časť z krehkého kokosovo- bielkového korpusu

Krémeš
Korpus z lístkového cesta plnený pudingom, šľahačkou, posypaný cukrom

Laskonka
Krehký orieškovo-bielkový korpus, plnený orieškovo-maslovým krémom

Marcipánka
Piškótovo-kakaový a bledý korpus plnený orieškovým a čokoládovo-maslovým krémom, potiahnutý marcipánom a čokoládou

Metrový koláč
Piškótovo kakaový korpus plnený rumovou príchuťou, potiahnutý čokoládou

Pipka biela
Korpus z lineckého cesta plnený bielkovým snehom, potiahnutý čokoládou

Pipka čokoládová
Korpus z lineckého cesta plnený bielkovým snehom, potiahnutý čokoládou

Pipka ružová
Korpus z lineckého cesta plnený bielkovým snehom, potiahnutý čokoládou

Šamrón
Lístkové cesto plnené bielkovým krémom

Šatôčka
Lístkové cesto plnené pudingovým krémom

Likérový špic
Piškótový korpus plnený parížskym likérom, poliaty čokoládou

Štafetka
Krehký orieškovo bielkový korpus, plnený kávovo maslovým krémom, boky potiahnuté čokoládou

Trubička šľahačková
Oblátkové trubičky plnené šľahačkou

Venček vanilkový
Korpus z odpaľovaného cesta plnený pudingovým krémom, navrchu fondán

Veterník
Korpus z odpaľovaného cesta plnený pudingovým krémom a karamelovou šľahačkou, navrchu karamelový fondán

Zebrička
Sušený bielkový korpus s parížskym krémom, poliaty čokoládou

Zemiak
Svetlý korpus plnený čokoládovým krémom, obalený v marcipáne

Medový kŕemeš
Medové cesto spojené pudingovým krémom a šľahačkou